OM MIG

Din egen doula

Få en tryg fødselsoplevelse med din egen fødselshjælper

 

dinegendoula@hotmail.com

tlf. 50290071

 

Hvem er jeg?

 

Jeg blev uddannet i 2008 ved Doula uddannelsen stiftet af jordemoder Pia Hern og er medlem af Dansk Doula Netværk.

 

Fødslen er for mig en af de største og mest prægende hændelser i livet - for både far, mor og barn.

Jeg vil gerne være med til at sikre at alle kan opleve denne store oplevelse så positivt som muligt.

 

Det er min stærke overbevisning, jo mere tryg man føler sig og jo mere afslappet og forberedt man er på det uforudsigelige som en fødsel er, des bedre er kroppen til at gå igennem fødslen, at komme sig hurtigere og des bedre en start på livet får barnet. Og des bedre en begyndelse får man som ny familie.

 

Jeg er født i 1971 og har oplevet forskellige fødsler: med akut og planlagt kejsersnit, med epiduralblokade, og med naturlig smertelindring.

 

Sammen med Ole, Olivia, Karla og Ellena bor jeg i Brønshøj.

 

Jeg taler tysk og italiensk som andet modersmål og har bl.a. hjulpet engelsktalende familie i deres graviditet. Jeg kan derfor tilbyde familier, der har sproglige barrierer, en sproglig hjælp - det kan give mere tryghed på fødestuen at kunne tale sit eget sprog.

 

Min glæde ved at være doula går hånd i hånd med min store fascination af det mirakel der sker, når et barn fødes. Med få men afgørende midler, ved at holde sig i baggrunden at hjælpe en kommende familie på vej, anser jeg som en fantastisk meningsfuld og berigende opgave.

*Medlem af Dansk Doula Netværk siden 2008

 

 

Dansk Doula Netværk er et netværk af doulaer uddannet og diplomeret ved Doulauddannelsen i Danmark. Medlemsskab indebærer løbende efteruddannelse og supervision samt efterlevelse af Dansk Doula Netværks etiske retningslinjer, som du finder på denne hjemmeside under "Doula - hvad er det?". Medlemsskab af Dansk Doula Netværk er din garanti for at møde en faglig og personlig kompetent doula.